Черкаські рятувальники здобули перемогу в змаганнях з волейболу

Черкаські рятувальники здобули перемогу в змаганнях з волейболу

Вперше в історії змагань з волейболу команда УДСНС зуміла перемогти свого давнього суперника, беззаперечного лідера, неодноразового переможця багатьох волейбольних турнірів – команду Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

6 листопада на спортивній базі ЧІПБ в рамках 61-ї спартакіади Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед відомчих фізкультурних товариств пройшли змагання з волейболу.

Загалом, участь у турнірі взяли 8 колективів із різноманітних силових структур, команди Управління внутрішніх справ, служби безпеки, пенітенціарної служби, служби охорони, фіскальної служби, юридичної академії, а також два спортивних колективи від рятувальної служби, з інституту пожежної безпеки та Управління. За жеребом усі вони були розділені на дві підгрупи, переможці яких у подальшому за регламентом повинні були визначити переможця через стикові ігри.

Як і очікувалось, після групових турнірів, фаворити змагань вийшли до півфіналів, де в напруженій боротьбі перемогли сильні команди Управління державної служби охорони та Управління служби безпеки які також вийшли із своїх підгруп.

Тож вкотре долю золотих медалей у фіналі визначили команди Черкаського Інституту пожежної безпеки та Управління ДСНС.

Найбільш напруженою була перша партія. Команда ДСНС постійно поступаючись кількома балами, на фініші врешті зуміла переломити хід гри і вирвати у своїх суперників із навчального закладу перемогу 27:25. Як показали подальші події цей успіх став вирішальним. Знайшовши свою гру, команда Управління другу партію зуміла провести більш зібрано та спокійно. Зробивши необхідний очковий запас на початку, вони у подальшому впевнено контролювали хід гри і врешті довели її до логічної перемоги, 2:0 за партіями і, вперше волейболісти Управління ДСНС святкували перемогу у волейбольному турнірі.

Аналізуючи причини перемоги, тренер команди Володимир Цівина зазначив: «для мене цей успіх не став несподіваним. Ми добре знали суперника і багато тренувалися. Нам вдалось добре збалансувати команду, до досвідчених гравців Володимира Новгородченка, Андрія Плешканя та Віталія Новгородченка додались перспективні новачки, В’ячеслав Тодоров та Віктор Тертичний, які не лише добре «вписалися» у команду, а й у певні моменти брали на себе ініціативу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x