«Черкаські Мавпи» поступилися «БІПі»

«Черкаські Мавпи» поступилися «БІПі»

У Черкасах відгримів хороший баскетбольний бій. «Черкаські Мавпи» на своєму майданчику приймали амбітну «БІПу». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи» .

Протягом усього матчу тривала запекла боротьба із великою кількістю змін лідера. Ключовим у матчі став четвертий період у якому одесити зіграли організованіше і вирвали перемогу з рахунком 80:72. Важливою у цьому матчі стала і кількість втрат: на 20 помилок господарів «БІПА» відповіла лише сімома.

Попри статус номінального фаворита зустрічі, господарям уже в дебюті прийшлося відігрувати -4. До середини чверті \”Мавпам\” вдалося відновити паритет. Досягти більшого господарям завадив високий відсоток браку в реалізації. Одесити зуміли виграти 10-хвилинку з мінімальною перевагою. У другій чверті характер гри суттєво не змінився. Цього разу вже господарям пощастило виграти кінець 10-хвилинки, відновивши паритет в рахунку.

Після половини третьої чверті «Мавпи» зуміли вийти вперед на чотири очки. Однак одесити не лише їх наздогнали, а й виграли 10-хвилинку з різницею +2. Заключна чверть також проходила в рівній, напруженій боротьбі. За дві хвилини гості мали перевагу в три очки. А два очки одесита Молчанова за 45 секунд до сирени максимально погіршили шанси господарів врятувати матч. Відігратися «Мавпи» вже не встигли – 72:80. Друга перемога одеситів в Суперлізі Фаворит Спорт.

Найкращим у складі господарів став Антонець – 23 очка, 3 підбирання, 2 передачі. Артамонов зробив дабл-дабл: 13 очок, 10 передач, 7 підбирань. У гостей Картер набрав 26 очок, зробив 6 підбирань та 8 передач. У Ткаченка також дабл-дабл: 20 очок, 11 підбирань, 2 передачі.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x