«Черкасиобленерго» висунув завищені вимоги до «Укрпошти»

«Черкасиобленерго» висунув завищені вимоги до «Укрпошти»

Черкаським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України були надані рекомендації ПАТ «Черкасиобленерго» скасувати вимоги, викладені у актах технічної перевірки (контрольного огляду) засобів обліку електричної енергії ЧД УДППЗ «Укрпошта» та попередження про припинення постачання електричної енергії. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Як установило відділення, в актах технічної перевірки (контрольного огляду) засобів обліку електричної енергії ЧД УДППЗ «Укрпошта» містяться вимоги виконати пункти, передбачені главою 1.5 Правил улаштування електроустановок, які не відносяться до улаштування обліку електроенергії в електроустановках об’єктів поштового зв’язку. Крім того, надіслано попередження про припинення постачання електричної енергії, у разі невиконання цих вимог. Зазначене може призвести до ущемлення інтересів споживача.

Ураховуючи викладене, адміністративна колегія територіального відділення надала ПАТ «Черкасиобленерго» обов’язкові для розгляду рекомендації:

скасувати вимоги, викладені в актах технічної перевірки (контрольного огляду) засобів обліку електричної енергії ЧД УДППЗ «Укрпошта», передбачені главою 1.5 Правил улаштування електроустановок, затверджених наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 20.06.2014 № 469 та попередження про припинення постачання електричної енергії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x