Футбольний матч між ФК «Черкаський Дніпро» та ФК «Зірка» (Кіровоград)

Футбольний матч між  ФК «Черкаський Дніпро» та ФК «Зірка» (Кіровоград)

Вхід на матч проти «Зірки» буде вільний. Також вболівальників 21 листопада чекає проведення багатьох конкурсів та призи.
Керівництво футбольного клубу «Черкаський Дніпро» прийняло рішення, що 21 листопада на матч між командами «Черкаський Дніпро» і «Зірка» (Кіровоград) ВХІД БУДЕ ВІЛЬНИЙ.

У рамках проведення рекламно-інформаційних заходів до гри «Черкаський Дніпро» – «Зірка» також будуть розповсюджені ЗАПРОШЕННЯ на цей футбольний матч. Такі запрошення дадуть право взяти участь у КОНКУРСІ, який проводитиметься у перерві зустрічі. Усі запрошення будуть пронумеровані. При вході на матч необхідно буде вкинути у спеціальну скриньку ПРОНУМЕРОВАНИЙ КОРІНЕЦЬ ДЛЯ КОНКУРСУ. Такий корінець дає право участі у жеребкуванні на визначення власників 20 футбольних м’ячів, 20 ювілейних книг, випущених до 60-річчя команди «Черкаський Дніпро» і 10 абонементів на домашні матчі дніпрян у другій частині Чемпіонату України сезону 2015/2016 р.р.

Також у перерві матчу серед вболівальників визначатимуть кращих пенальтистів. За влучні виконання одинадцятиметрових ударів – у подарунок м’ячі.

Футбольний матч між ФК «Черкаський Дніпро» та ФК «Зірка» (Кіровоград) відбудеться 21 листопада 2015 року о 14.00 на КП «Центральний стадіон» (м. Черкаси, вул. Смілянська, 78 ).

УВАГА! Незалежно від того є чи немає у вболівальників на руках запрошення, на матч «Черкаський Дніпро» – «Зірка» (Кіровоград) вхід для усіх вільний.

Дата: 21 листопада 2015 року, 14.00
Місце: КП «Центральний стадіон» (м. Черкаси, вул. Смілянська, 78 )
Ціна – безкоштовно

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x