Вхід на домашній матч «Черкаського Дніпра» буде вільний

Керівництво футбольного клубу «Черкаський Дніпро» прийняло рішення, що 21 листопада на матч між командами «Черкаський Дніпро» і «Зірка» (Кіровоград) вхід буде вільний. Про це «Нова Доба» дізналась на офіційному сайті ФК «Черкаський Дніпро»

У рамках проведення рекламно-інформаційних заходів до гри «Черкаський Дніпро» – «Зірка» також будуть розповсюджені запрошення на цей футбольний матч. Такі запрошення дадуть право взяти участь у конкурсі, який проводитиметься в перерві зустрічі. Усі вони будуть пронумеровані. При вході на матч необхідно буде вкинути в спеціальну скриньку пронумерований корінець для конкурсу. Такий корінець дає право взяти участі в жеребкуванні на визначення власників 20 футбольних м’ячів, 20 ювілейних книг, випущених до 60-річчя команди «Черкаський Дніпро» і 10 абонементів на домашні матчі дніпрян у другій частині Чемпіонату України сезону 2015/2016 рр.

Також у перерві матчу серед вболівальників визначатимуть кращих пенальтистів. За влучні виконання одинадцятиметрових ударів – у подарунок м’ячі.
Футбольний матч між ФК «Черкаський Дніпро» та ФК «Зірка» (Кіровоград) відбудеться 21 листопада 2015 року о 14:00 на КП «Центральний стадіон» (м. Черкаси, вул. Смілянська, 78 ).

Незалежно від того є чи немає у вболівальників на руках запрошення, на матч «Черкаський Дніпро» – «Зірка» (Кіровоград) вхід для всіх вільний.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x