Студентка ЧДТУ взяла участь у зустрічі представників успішних Молодіжних центрів

Студентка ЧДТУ взяла участь у зустрічі представників успішних Молодіжних центрів

Директорка Черкаського обласного молодіжного центру Олена Кудрявцева та студентка першого курсу спеціальності «соціальне забезпечення» Черкаського державного технологічного університету Олена Гаврильченко відвідали триденну робочу зустріч для представників успішних і майбутніх Молодіжних центрів України в місті Одеса 14-16 червня. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Захід відбувся за підтримки Британської Ради та ініціативи БФ «Молода громада» в межах проекту «Взаємодіємо розумно», у якому Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр виступив партнером.

У перший день робочої зустрічі учасники обмінювалися досвідом, обговорювали проблеми молоді та Молодіжних центрів, ділились кращими практиками, мотивували й надихали один одного на нові проекти.

Другий день розпочався із вивчення сайту gurtom.mobi, де молодіжні лідери пробували себе у ролі «мисливців за проблемами», спілкувалися з одеською молоддю про їхні соціальні проекти. Третій день був присвячений детальному плануванню подальшої співпраці, можливості залучення додаткових ресурсів, обговоренню інновацій в громадському секторі й усвідомлення важливості часу та міцної згуртованої команди у громадській діяльності і роботі з молоддю. Цікавинкою заходу стала унікальна можливість попрацювати із окулярами віртуальної реальності та побачити самих себе зі сторони.

– Окрім нових знайомств та класних ідей візьму собі на замітку два вислови, що найбільше запам’яталися: «Гроші – це тільки про довіру!» та «Час – найважливіший ресурс! Все інше можна заробити, відбудувати, створити заново!», – поділиласявраженнями директорка Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Олена Кудрявцева. – Всі ми знаємо, коли народилися і починається наша «точка відліку», але ніколи не відомо, коли вона завершиться. Подумайте, що залишиться в цьому житті після вас. Можливо, лише гарне добриво для чорнозему. Хоча й це потрібно…

Відтак, три дні робочої зустрічі в Одесі були насичені знайомствами, спілкуванням, роботою у командах, обміном досвідом та історіями успіху із реального життя реальних людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x