У ЧДТУ стартував другий етап проекту British Council «Англійська мова для університетів»

У ЧДТУ стартував другий етап проекту British Council «Англійська мова для університетів»

У рамках проекту British Council «Англійська мова для університетів» 10 листопада до Черкаського державного технологічного університету прибули з триденним візитом провідний спеціаліст з викладання англійської мови Род Боліто та менеджер проектів з англійської мови Жанна Севастьянова. Про це «Нова Доба» дізналась на сайті Черкаського державного технологічного університету.

Представники British Council зустрілися з ректором щоб обговорити використання англійської мови як засобу навчання, важливість англійської мови для академічного життя й можливості для поліпшення рівня знання англійської мови в ЧДТУ. Також було підписано Меморандум про взаєморозуміння й співпрацю в галузі вищої освіти між Британською Радою та ЧДТУ. У Меморандумі визначені напрями співробітництва з вдосконалення викладання англійської мови в межах Університету з метою його інтеграції до міжнародної спільноти, отримання університетом додаткових можливостей щодо прискореного розвитку в рамках Болонського процесу та європейської інтеграції.

Протягом перебування у ЧДТУ консультанти Британської Ради планують відвідати пари, які викладаються англійською мовою, зустрітися з викладачами-учасниками проекту та завідувачами кафедр, а також провести зустрічі зі студентами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x