У Черкасах із сольним концертом виступила дівчинка з вадами зору

У Черкасах із сольним концертом виступила дівчинка з вадами зору

7 листопада в торгово-розважальному центрі «Хрещатик-сіті» відбувся сольний концерт вихованки студії естрадної пісні «Non-stop» Карини Солод. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського ЦДЮТ.

Незважаючи на те, що дівчинці лише дев’ять років і вона має вади зору, співає вона як справжній професіонал. Обдаровану дівчинку помітив черкаський продюсер Пугач Олег Борисович, який і став ініціатором цього концерту. За весь концерт вона заспівала більше 10 пісень, змінила більше 7 образів і заспівала зворушливу пісню у дуеті зі своєю мамою. Карина більше любить бадьорі, веселі, позитивні пісні, але і ліричні виконує так, що їй можуть позаздрити деякі відомі співаки.

Вже 3 роки дівчинка навчається у вокальній студії «Non-stop», а керівник, Наталія Субботова, пишається своєю ученицею. Завдяки своїй працелюбності Карина досягає неймовірних результатів і займає призові місця у конкурсах.

У школі юна співачка теж не пасе задніх: вчиться на відмінно, бере участь у концертах та є гордістю школи.

У Карини є молодша сестра Вероніка, з якою вони дуже дружні. Мама дівчат неабияк пишається ними і робить все для їхнього щастя, допомагає у всіх починаннях і підтримує, щоб там не було.

Глядачі концерту були вражені талантом юної Карини: аплодували, люди були зворушені її витримкою та силою волі, і не стримувал своїх сліз, не скупились на компліменти та букети квітів.

Наприкінці концерту Карина подякувала глядачам,які прийшли її підтримати і сказала, що хоче стати відомою співачкою, адже музика – це її життя.
Тож, незважаючи на свої проблеми, Карина радіє життю і маленькими кроками йде до своєї мрії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x