У Корсуні спіймали домушника

У Корсуні спіймали домушника

Скориставшись відсутністю господаря, злодій викрав з його прибудинкового приміщення металеві вироби. Крадія затримано, за вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 41-річний місцевий житель із заявою про крадіжку. Чоловіка тривалий час не було вдома, а коли він повернувся, то виявив, що з його сараю викрадено дві електроплитки, непрацююча пральна машинка та садовий інструмент.

У розмові із сусідами потерпілого правоохоронці дізналися, що люди бачили в його дворі незнайомого чоловіка та надали його опис. Крім цього на одному з металоприймальних пунктів поліцейські виявили речі, схожі на викрадені. Їх приніс той самий чоловік, про якого розповідали сусіди потерпілого.

Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявися 52-річний раніше неодноразово судимий житель міста Корсунь-Шевченківський. Правоохоронці знайшли його за місцем проживання. Він зізнався у крадіжці. Пояснив, що потрібні були гроші на алкоголь та продукти харчування.

За даним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення Головного Управління Національної поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x