ЧДТУ надає студентам місця у гуртожитку

ЧДТУ надає студентам місця у гуртожитку

Черкаський державний технологічний університет на сьогодні має можливості для забезпечення всіх бажаючих вступників гуртожитком. Поселення проводитиметься з 27 по 31 серпня 2018 р. Всі бажаючі поселитись можуть написати заяву на поселення у приймальній комісії при оформленні документів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ЧДТУ.

Для довідки:
Університет має на сьогодні чотири власні гуртожитки. Студенти проживають у двох, трьох, чотирьохмістних кімнатах.

Гуртожитки забезпечені всією необхідною інфраструктурою для належних умов проживання (цілорічно є гаряча, холодна вода, електричні плити, душ, санітарні кімнати, кімнати для прання та сушіння білизни).

У гуртожитках працює цілодобово охорона. Діє пропускний режим для проживаючих.

Тут працюють студентські вітальні, спортивні кімнати, лікувально-оздоровчий центр, створені належні житлово-побутові умови для проживання, підготовки до занять та проведення дозвілля, яке організовують Ради студентського самоврядування гуртожитків та працівники Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ.

На початку першого та другого семестрів у позанавчальний час адміністрація ЧДТУ проводить загальні розширені збори всіх мешканців гуртожитків з питань роз’яснення правил проживання у гуртожитках та вивчення проблем питань у студентському середовищі. На ці зустрічі, що вже стало доброю традицією, запрошуються представники правоохоронних органів, з метою профілактики правопорушень.

Студентське самоврядування гуртожитків тісно співпрацює з ректоратом університету, тому на сьогодні не було жодної конфліктної ситуації, яка б виходила із студентського середовища гуртожитків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x