У ЧДТУ пройшла виставка творчих робіт

У ЧДТУ пройшла виставка творчих робіт

Виставки творчих робіт націлені на патріотичне виховання студентів, на підтримку молодих талантів, пошук оригінальних зразків художньої творчості, адаптацію та інтеграцію студентської молоді в соціальне середовище засобами мистецтва. Також вони мають на меті надання можливості реалізувати творчий потенціал та підвищувати художній рівень аматорського мистецтва. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Саме тому 11-12 листопада 2015 р. у Черкаському державному технологічному університеті відбулась дводенна виставка творчих робіт студентів та викладачів будівельного факультету.
Організацією фестивалю займалась помічник декана з виховної роботи ст. викладач Бойко Валентина Віталіївна. Зі слів Валентини Віталіївни, активне студентство відгукнулось на пропозицію влаштування подібного заходу та з ентузіазмом долучились до організації виставки. На заході був присутній декан будівельного факультету Битько Микола Макарович, який відмітив яскравий творчий потенціал свого студентства.

– Навіть не очікував, що такі творчі особистості навчаються на нашому факультеті. Мета виставки – заохочення активної молоді технічних спеціальностей до творчого розвитку і різнопланова реалізація їхнього потенціалу в стінах нашого університету, – зазначив Микола Макарович.
Експонати були різножанрові: роботи та вишивка з бісеру, квіринг, живопис, сувенірні вироби.
Унікальним особистісним творчим розвитком вразили викладачі будівельного факультету – Ящук Людмила та Величко Валентина, які є не тільки чудовими педагогами, а й творчими особистостями.

Відвідувачі виставки були приємно здивовані також майстерністю студентів. Студентка ІІІ курсу групи Б-32 Бура Катерина презентувала власні картини з бісеру – цим вона займається ще зі школи. За її словами, подібна діяльність відволікає від буденних незгод та заспокоює, і при цьому – не заважає навчальному процесу.
Вражаючою чутливістю власноруч зроблених квіткових прикрас порадувала студентка ІV курсу ЕК-12 Дмитренко Ірина. Півроку творчої діяльності студентки подарували чудові перспективи – замовників із-за кордону. Тематика робіт – флористика, що є особливо актуальним, враховуючи її навчальну спеціальність еколога.

Родзинкою виставки стала робота студента групи ХТ-43 Андреєва Максима – сувенірна запальничка.
Живопис, відбиваючи реальну дійсність, є унікальним у вирішенні завдань як художньо-естетичного, так і особистісного розвитку, громадського і духовного становлення підростаючого покоління. Студент групи Б-21 Возний Богдан продемонстрував картини і вразив відвідувачів проникливістю портретів та різноманіттям техніки малювання.
Прекрасні роботи наповнили святковий зал щирістю, теплом, приємними поглядами і усмішками гостей. Жоден шедевр не залишився без уваги. Твори студентства та педагогів вразили своєю щирістю, різноманіттям технік, копітким виконанням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x