У ЧНУ ім. Б. Хмельницького лекцію провів учений зі світовим ім’ям

У ЧНУ ім. Б. Хмельницького лекцію провів учений зі світовим ім’ям

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького до підготовки майбутніх спеціалістів постійно залучають кращих фахівців України, науковців і практиків.
На запрошення кафедри менеджменту та економічної безпеки ННІ економіки і права відкриту лекцію «Фінансовий моніторинг у банківській системі України» 11 листопада провів доктор технічних наук професор Сергій Дмитров. Сергій Олегович є одним із засновників фінансового моніторингу в Україні. Про це нам повідомила прес-служба ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Він пройшов шлях від начальника управління контролю за ефективністю фінансового моніторингу Департаменту з питань запобігання використання банківської системи для відмивання кримінальних доходів та фінансування тероризму України до директора департаменту фінансового моніторингу Національного банку України. На сьогодні Сергій Дмитров є професором кафедри банківської справи Національного Банку України, вченим зі світовим ім’ям, автором більш ніж півсотні наукових робіт, багатьох підручників із питань фінансового моніторингу та цілого ряду монографій, пов’язаних із проблемами банківської безпеки, протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом.

Сергій Олегович поділився своїм практичним досвідом та науковими розробками у сфері запобігання використання банківської системи для відмивання кримінальних доходів та фінансування тероризму України.

Під час лекції він розкрив особливості фінансового моніторингу в Україні, напрями взаємодії Національного банку України з іншими державними органами у цій сфері.

Особливо цікавими для студентів були приклади щодо схем відмивання доходів, виявлених Національним банком України, а також заходи щодо запобігання таким порушенням.
Лекція була корисна для студентів напряму підготовки «Менеджмент» та «Економіка і підприємство», а також магістрантам спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x