Смілянські ліцеїсти вивчають англійську за програмою eTwinning

Смілянські ліцеїсти вивчають англійську за програмою eTwinning

European Quality Label (Європейський Знак Якості) – Саме так називаються три нагороди, які отримав Смілянський природничо-математичний ліцей за роботу у проектах eTwinning -“European meetings’,”Gender Gap”,”(h)eureka’. Ця відзнака засвідчує якість та успішність проекту на рівні всієї Європи. Про це нам повідомили у Смілянській міськраді.

Третій рік поспіль викладання англійської мови у ліцеї відбувається із залученням учнів до Європейської мережі, адже еTwinning – це потужний стимул для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій. У рамках програми учні тренують навички командоутворення та отримують досвід створення спільних проектів. Окрім цього, вони дізнаються про культуру інших країн Європи та заводять нових друзів.

eTwinning став майданчиком для спілкування та обміну досвідом, корисною інформацією й методикою навчання.

А ще програма eTwinning – це чудова можливість реалізувати креативний підхід у навчанні, зробити його цікавим. У ній беруть участь учителі, які за пірамідою А. Маслоу знаходяться на дуже високій сходинці – потребують самовираження. Тобто у таких учителів буденний процес роботи вже налагоджений, і їм хочеться розвиватися далі. І саме для них, захоплених своєю роботою, програма відкриває такі можливості.

Традиційними стали відеоконференції з партнерами по проектах. Ліцеїсти з великим задоволенням працюють над створенням відеороликів та відеоінтерв’ю, які розміщуються на платформі TwinSpace, що є робочим безпечним он лайн простором. А відео Дмитра Чубіна до 10 річчя програми було визнано найкращим у номінації «Найкраще авторське відео». Саме завдяки програмі учні дізнаються про нові онлайн сервіси, що можна використовувати і для інших предметів.

Сьогодні ми горді тим, що, не будучи школою з поглибленим вивченням іноземної мови, де працює від 5 до 20 учителів-філологів, окрім нагород – Національний Знак Якості (за роботу у 8 проектах), Школа-лідер місяця (травень 2015), Проект року 2014 (European Meetings), ліцей має найбільше нагород Європейський Знак Якості (3) з- поміж шкіл України.

Сучасні діти потребують сучасного учителя та сучасного навчання, лише тоді можна говорити про конкурентноспроможність наших випускників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x