Заробітчанин викрав авто у господаря

Заробітчанин викрав авто у господаря

29-річний житель с. Скотареве Шполянського району звернувся в шполянське районне відділення міліції із заявою про те, що в ніч на 14 січня з гаража його домоволодіння скоєно незаконне заволодіння його автомобілем «ВАЗ-2101». Як виявилося, машину «взяв покататися» знайомий господаря, який підробляв у нього влітку. Про це «Нова Доба» дізналася в Державній автомобільній інспекції Черкаської області.

Отримавши заяву, правоохоронці одразу виїхали на місце події. На момент огляду гаражу було видно, що замок не пошкоджений і злому не підлягав. Двір захищав гарний пес.

Під час бесіди з господарем гаражу було з’ясовано, що в середину можна потрапити ще з господарської частини подвір`я, але про це знають тільки рідні. Та гарно поміркувавши чоловік згадав, що у серпні в нього підроблявся хлопчина на будівництві, про вхід знав ще й він. Не втрачаючи часу правоохоронці розпочали пошуки цього хлопця. Та шукати довго його не довелося.

О 7 годині ранку, цього ж дня, в райвідділ знову зателефонував власник викраденого автомобіля і повідомив, що його автомобіль був знайдений о 6 годині в полі у кюветі біля с. Соболівка Шполянського району, а виявив його водій колгоспної машини, яка ранком збирала молоко у людей по селам. Завдяки допомозі людей машину витягли з кювету та повідомили власнику автомобіля про знахідку. Не забарилися й правоохоронці. Встановили злочинця та затримали його. Ним виявився 23-річний житель Шполянського району. В скоєному зізнався. Вчинок свій пояснив тим, що взяв покататися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x