У ЧНУ ім. Б. Хмельницького працює лабораторія в сфері туристичного бізнесу

У ЧНУ ім. Б. Хмельницького працює лабораторія в сфері туристичного бізнесу

Лабораторію для майбутніх фахівців у сфері туристичного бізнесу відкрили при кафедрі туризму й готельно-ресторанної справи ННІ економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Відповідне рішення прийняла вчена рада університету. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Новостворена наукова лабораторія «Дослідження в сфері туризму й гостинності України» забезпечуватиме виконання теоретичних і прикладних завдань у туристській і гостинній сферах. Студенти та викладачі кафедри матимуть змогу зустрічатися з керівниками й співробітниками провідних туристичних, готельних і ресторанних підприємств не тільки Черкащини, а й інших регіонів України.

Фахівці лабораторії сприятимуть організації практики на підприємствах цієї сфери. Крім того, проводитиметься просвітницька діяльність із метою пропаганди знань із туризму й гостинності не тільки серед студентської молоді, а й серед широкого загалу.

Як наголосив ректор університету Олександр Черевко, порівняно нові спеціальності — туризм та готельно-ресторанна справа — користуються популярністю серед абітурієнтів і цього року стали лідерами серед обраних вступниками спеціальностей. Враховуючи це, ректорат та дирекція інституту докладуть максимальних зусиль для розвитку цих напрямів та для підвищення якості підготовки фахівців

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x