Тальнівські РЕМовці стали чемпіонами 7 Турніру ПАТ «Черкасиобленерго»

Тальнівські РЕМовці стали чемпіонами 7 Турніру ПАТ «Черкасиобленерго»

13 листопада відбулися 7 фінальні змагання з міні-футболу між РЕМами Черкаської області. Були представлені команди з двох зон: Уманської (Тальнівський, Уманський, Маньківський РЕМи) та Чорнобаївської (Черкаський міський, Корсунь-Шевченківський РЕМи та Апарат управління).

Спочатку команди зіграли в груповому етапі. За кожен виграш у цих іграх клубам присуджували по 3 очки. Таким чином у півфіналах зустрілися ФК «Черкаський міський РЕМ» з ФК «Апарат управління», ФК «Тальнівський РЕМ» з ФК «Маньківський РЕМ».
У матчі «Черкаський міський РЕМ» – «Апарат управління» рахунок відкрила команда управління. Злагоджена робота гравців дала свої результати. Назначений штрафний у ворота «Черкаського міського РЕМу» принесла їхнім суперникам перевагу в 2 м’ячі Усі намагання міських РЕМовців змінити рахунок на свою користь не мали успіху. Перемогу здобув «Апарат управління». Це дало їм право позмагатися за перше місце.

У другому півфіналі, ще в першому таймі, Тальніські РЕМовці здобули відрив від суперника на 2 м’ячі. Упевненість у своїх силах дала можливість команді обіграти «Маньківський РЕМ». На початку другого тайму тальнівчани зміцнили свій виграш ще 2 забитими голами. Маньківці прагнули відквитати ці м’ячі, однак успіх був не на їхній стороні. Матч закінчився з рахунокм 5:0 на користь «Тальнівського РЕМу», який кладе конкуренцію у боротьбі за 1 місце.

У матчі за 3 місце перемогу з мінімальним відривом здобули гравці Маньківського РЕМу. Із рахунком 2:1 вони обіграли Черкаський міський РЕМ, ставши бронзовим призером турніру.

У фінальній зустрічі «Тальнівський РЕМ» розгромив «Апарат управління» м. Черкаси. У першому таймі матч закінчився нічиєю 1:1. Кожна команда грала на межі фолу. Жоден гравець не хотів поступатися заповітним першим місцем. Нервовість футболістів відчувалась і за межами футбольного майданчика. У другому таймі, зібравшись із силами та емоціями, тальнівські РЕМовці вибороли собі впевнену перемогу з рахунком 3:1.

– Це була нелегка гра. Ми виклались на максимум. Дуже приємно, що вдалося перемогти. Це вже другий рік поспіль ми стаємо чемпіонами Турніру ПАТ «Черкасиобленерго». Сподіваюсь у наступному році зможемо повторити наш результат, – розповів Олександр Солоденко, капітан ФК «Тальнівський РЕМ».
По завершенню турніру переможці були нагороджені Перехідним кубком турніру з міні-футболу серед підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго» та золотими медалями. За 2 та 3 місця команди отримали грамоти й срібні та бронзові медалі відповідно.

Крістіна Орел

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x