Черкасець став срібим призером судномодельного спорту

Черкасець став срібим призером судномодельного спорту

Нещодавно закінчився черговий сезон з судномодельного спорту в класах радіокерованих яхт, який відбувався у місті Одеса і мав назву International regatta «Odessa Radiosailing Cup 2015» Class F5-E / IOM. Про це «Нова Доба» дізналась у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Участь у заключній регаті сезону взяли й вихованці черкаського судномодельного гуртка «Флагман» ЦДЮТ (керівник Андрій Коваль). Цього року серед суперників наших спортсменів були представники міст Одеси, Миколаєва, а також гості з Австрії.

Дуже складні погодні умови: досить низька температура, сильний вітер і дощ, ускладнювали змагання, але це не завадило нашим спортсменам проведенню свята спорту. Змагання були проведені на високому рівні, за що велику подяку наша команда висловлює організаторам заходу.

Щодо результатів, то І місце серед юніорів виборов вихованець Центру дитячої та юнацької творчості, кандидат у майстри спорту України, Олег Муслімов.
Тренер команди «Флагман», майстер спорту України міжнародного классу, Андрій Коваль посів почесне ІІ місце, випередивши срібного призера чемпіонату світу 2015 року – Джеральда Оберайтера (Австрія).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x