Затримано працівника СІЗО, який намагався передати ув’язненим наркотики (ФОТО)

Затримано працівника СІЗО, який намагався передати ув’язненим наркотики (ФОТО)

Попереджено потрапляння наркотичних засобів на територію Черкаського слідчого ізолятора (ФОТО)
Вчора, 12 серпня, правоохоронцям вдалося запобігти незаконному потраплянню на територію ДУ «Черкаський слідчий ізолятор» наркотичних і психотропних речовин. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Так, оперативними працівниками під процесуальним керівництвом прокурорів Черкаської місцевої прокуратури, в порядку ст. 208 КПК України, на гарячому затримано працівника СІЗО, який намагався передати ув’язненим наркотичні засоби. Під час проведення його особистого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, приблизною вагою 50-100 г, розфасовані пакунки з порошкоподібними речовинами, що за своїми ознаками та властивостями схожі на метадон й маляс (складова для виготовлення оцитильованого опію), а також грошові кошти. Вилучені речові докази направлено на відповідні експертизи.
Затримано працівника СІЗО, який намагався передати ув’язненим наркотики (ФОТО)

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі затриманій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x