У Лисянці повісилась пенсіонерка через платіжки за газ (ОНОВЛЕНО)

У Лисянці повісилась пенсіонерка через платіжки за газ (ОНОВЛЕНО)

У смт. Лисянка повісилася вісімдесятирічна бабуся. Про це повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\” Володимир Чос. Жила одиноко (син десь в Росії). У передсмертній записці написала: «В моїй смерті винить Порошенка і Яценюка» і прикріпила рахунок за газ на чотири тисячі. Газовики дали такі рахунки, хоча в неї обов\’язкова сума сто з лишнім гривень.

У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області підтверджують факт загибелі пенсіонерки. Подробить поки що не розголошують.

На своїй сторінці в соціальній мережі \”Фейсбук\” заступник голови ОДА Юрій Сас прокоментував цю ситуацію:

“Про бабусю, яка в Лисянці звела рахунки з життям через газову платіжку вже всі чули. Так от, місцева адміністрація стверджує, що насправді гроші були винні покійній. Просто вона не розібралась в заплутаних розрахунках. От невже не можна НОРМАЛЬНО оформляти платіжки, щоб люди їх розуміли незалежно від віку та освітнього рівня? Я, звичайно задам це питання газовикам, але і людину вже не повернеш, і інформпривід не зупиниш. Це ж рейтингу додасть, якщо написати, що хтось в своїй смерті просить вважати винним Яценюка”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x