Митлашівка і Нехайки відсвяткували День села

Митлашівка і Нехайки відсвяткували День села

Серпень завжди багатий святами як релігійними, так і державними. Останнім часом цей перелік доповнює уже традиційне свято – День села. Не став винятком у нашому районі і цьогорічний серпень: 18-го числа святкували жителі Нехайок, 19-го – Митлашівки, що на Драбівщині. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

За запрошенням громад голова районної ради Володимир Дзега взяв участь в урочистостях.

У вітальному слові Володимир Дмитрович зазначив, що День села – це свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

– Кожен з вас є частиною історії кожного села, нашої держави. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи громади– це, перш за все, успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей,- сказав Володимир Дзега.

З нагоди свята він відзначив кращих представників Нехайківської громади: за сумлінну та самовіддану працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків Подяки районної ради отримали секретар сільської ради Тетяна Харченко та водій шкільного автобуса Нехайківського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» ім. двічі Героя радянського Союзу І.Н. Степаненка Леонід Миколаєнко.

Володимир Дзега також за вагомий особистий внесок у розвиток громади, активну участь в її громадянському житті та з нагоди Дня села вручив Подяки районної ради завідуючій Митлашівським ФАПом Яні Буряк, вчителю математики місцевої школи Тамарі Розсосі та капітану футбольної команди «Колос» Сергію Погребняку.

Із теплими словами до своїх односельців зверталися сільські голови. Зокрема, вітаючи земляків зі святом, Митлашівський сільський голова Микола Скирда побажав селу розквіту, а громаді – міцного здоров’я та добробуту.

Для дітлахів працювали атракціони, особливо малеча із задоволенням стрибала на батутах та з веселим сміхом спускалася з надувних гірок.

Музичні вітання господарям та гостям митлашівського свята дарували Лідія Максименко та Вадим Олійник, а на завершення виступили зіркові гості – гурти «Бандура Бент» і «Соломія», які остаточно підняли настрій публіці.

Після концерту всіх охочих частували українськими стравами – кашею та варениками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x