Убивство з багатьма невідомими в Умані

Убивство з багатьма невідомими в Умані

Убивство з багатьма невідомими. Зникнення жінки-податківця в Новий рік викликало неабияке занепокоєння в уманчани. Її знайшли мертвою за містом. Міліція звітує: вбивцю розшукали. Проте рідні не вірять у версію правоохоронців. Вони заявляють: у місті орудує банда. Й це не перше подібне вбивство. Деталі від наших уманських кореспондентів.

43-річна Інна Клочко вночі 1 січня поверталася додому, але так туди і не втрапила. Знайшли її тільки на Різдво. Військові та податківці виявили тіло жінки біля лісосмуги неподалік села Піківець. Уманська міліція коментувати ситуацію відмовляється. Натомість прес-служба черкаського УВМС звітує: вбивцю знайдено. Ним виявився приватний підприємець, раніше судимий.

Анна Клочко, донька загиблої: «Там определенно был не один человек. И не только мужчины, но и женщина. Как мы думаем, его жена, которая обычно водила эту машину».

Оперативники знайшли підозрюваного у зникненні Інни Клочко завдяки мобільному. Житель села Дмитрушки користувався її телефоном. Затриманий зізнався: п’яним сів за кермо і збив жінку. Потім повантажив її тіло в авто та вивіз за місто.

Олег Клочко, чоловік загиблої: «Всё произошло на этом повороте, примерно вот на этом повороте была сбита. Он не вписался на большой скорости. Не было найдено ни запчасти от машины, ничего. Большой вопрос, было ли вообще ДТП? Или сразу затащили в машину и увезли отсюда».

Рідні не вірять у версію ДТП. Вони впевнені: над Інною жорстоко знущалися та ґвалтували. Підозрюють, в місті орудує банда. І це не перше подібне вбивство.

Олег Клочко, чоловік загиблої: «По тому, что я видел, это смерть не от ДТП наступила. Естественно, насиловали. Белье было полностью с нее снято. Выбросили, а потом, перед тем, как избавиться от тела, натянули на нее джинсы. Когда нашли обнаженное тело, какое ДТП, о чем разговор?».

Поки міліція успішно відзвітувала про розкриття злочину, рідні чекають на результати експертизи. Вони заручилися підтримкою адвоката. Щоб усіх винних у загибелі жінки покарали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x