Смілянська поліція затримала двох злодіїв

Смілянська поліція затримала двох злодіїв

У Смілі двоє зловмисників обікрали свою подругу. Викрадену побутову техніку обміняли в місцевому барі на випивку. Правоохоронці затримали крадіїв. Їм загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікацій ГУНП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції звернулася 36-річна місцева жителька із заявою про крадіжку. Потерпіла зазначила, що з її квартири викрадено пральну машину та пилосос. Сума нанесених збитків становить близько 1100 гривень.

Правоохоронці зареєстрували подану заяву та взялись за відпрацювання. При спілкуванні з потерпілою з\’ясувалося, що ввечері перед крадіжкою в жінки гостювали її знайомі. Уранці, коли прокинулася, виявила відсутність побутової техніки, а також чоловіків з котрими випивала.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи крадіїв. Ними виявилися 36 та 38-річні мешканці Сміли. Як виявилося крадене злодії обміняли в місцевому барі на випивку. Працівники бару, поспілкувавшись з поліцейськими, надали детальний опис зловмисників. Через добу крадіїв було знайдено та затримано.

За цим фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x