Черкасців запрошують відвідати оригінальну театральну виставу

Черкасців запрошують відвідати оригінальну театральну виставу

Перше та друге вересня у Черкасах запам‘ятаються не лише початком осені й навчального року, а ще й унікальною подією. Так у місті актор театру ім. Т. Г. Шевченка, режисер-постановник, а також член ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» Павло Гончаров презентує оригінальну театральну постановку «Чарівне дзеркальце, або Незнайомка з країни Сонячних Зайчиків» за твором відомого українського письменника Всеволода Нестайка. Це – проект, який виграв грант на реалізацію від Управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Роботи з його реалізації тривали з початку травня цього року, інформують у прес-службі ГО.

– Рік тому в межах ГО «Місто на «Че» ми запустили проект «МАТ» – театральний майданчик Майстерня Актуальної творчості, і в її межах на розсуд поціновувачів театрального мистецтва представили виставу «Гамлет та Джульєтта». Після кількох місяців ми зрозуміли, що для репертуару потрібно представити і дитячу виставу. Через брак фінансування часу роботу над нею не розпочинали, – розповідає Павло Гончаров.

Уже навесні цього року Павло визначився з тим, що саме він хоче поставити для дітей, і на конкурс грантів Управління культури від громадської організації було представлено проект «Чарівне Дзеркальце» за твором Всеволода Нестайка.

Безпосередньо робота над постановкою стартувала з травня цього року. Дібрали акторів, розпочали репетиції та взялися до виготовлення декорацій.

Вистава-казка від «Майстерні Актуальної Творчості» (МАТ) зацікавить як дітей, так і дорослих, каже режисер-постановник. Адже для її постановки Павло Гончаров використав сучасні технічні можливості, які захоплять глядачів, щойно вони увійдуть до зали.

Унікальне сценічне втілення актуального для сьогодення твору розкаже глядачу про довіру до вчителів, дружбу, дбайливе ставлення до природи й всеперемагаючу силу добра.

Поряд із професійними акторами на театральний майданчик вийдуть і талановиті діти. Прем’єра відбудеться 1 і 2 вересня о 15:00 у міському будинку культури ім. І. Кулика. Вхід вільний!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x