Двоє раніше судимих зухвало напали на черкащанина (ФОТО)

Двоє раніше судимих зухвало напали на черкащанина (ФОТО)

Із повідомленням про грабіж, 4 вересня, до поліції звернувся мешканець Черкас. Він розповів, що двоє невідомих чоловіків напали на нього біля будинку, що на вулиці Сергія Амброса, декілька разів штовхнули та пригрозили побити, якщо він не віддасть їм грошей. Аби уникнути знущань, чоловік віддав свої заощадження – 15 тисяч гривень. Отримавши гроші, нападники зникли з місця злочину на автомобілі «Opel» іноземної реєстрації. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Патрульної поліції Черкаської області.

Двоє раніше судимих зухвало напали на черкащанина (ФОТО)

Співробітники патрульної поліції у ході проведення розшукових заходів по орієнтуванню на автомобіль виявили зловмисників на вулиці Благовісній та затримали їх. Виявилося, що зухвалий злочин скоїли двоє мешканців Черкас, 32-річного віку.

У базі даних інспектори з`ясували, що затримані раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а саме: ст. 186 та 187 ККУ.

Зараз матеріалами справи займаються слідчі Черкаського відділу поліції, які встановлюють деталі події та причетність осіб до скоєного злочину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x