У Черкаському національному з нагоди Дня студента влаштували КВК

У Черкаському національному з нагоди Дня студента влаштували КВК

Веселі, дотепні, кмітливі, розумні й талановиті — такими були студенти в усі часи. Не дивно, що Міжнародний день студента в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відзначили грою КВК. Про це «Нова Доба» дізналась у прес-службі ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Назвали студентський КВК — «Від сесії до сесії живуть студенти весело!». У дотепності змагалися команди ННІ української філології та соціальних комунікацій «Казбет», ННІ фізики, математики та КІС «Хвилюватися немає причин», ННІ економіки і права «Інтелігенція», ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва «Шостий погляд», а також команда психологічного факультету «Адекватна сім’я».

Учасників гри привітав ректор університету Олександр Черевко. Він нагадав, що Міжнародний день студента пов’язаний із трагічними подіями — розгоном у 1939 році мирної студентської демонстрації в Чехії, сутичками з поліцією, арештами й стратами національно свідомої чеської молоді. За словами ректора, саме в таких подіях проявляється дух студентства, гартується його сила. І зараз весь світ, а разом із ним і майже шеститисячна студентська родина Черкаського національного, святкує 17 листопада Міжнародний день студента. Цього тижня в університеті відзначатимуться й річниці двох доленосних для України революцій, під час яких українське студентство показало всьому світу незламний дух, свободу, гідність. Олександр Володимирович висловив щире захоплення нашими студентами, відзначив їхню роль у державотворчих процесах, у новітній історії України. Поряд із цим, зазначив він, студентське життя неможливе без гумору.

— Без гумору життя втрачає барви. От і сьогоднішній вечір не може бути без дотепних жартів і розваг. Тим більше, нарешті закінчилися місцеві вибори, і підстав посміятися достатньо. Так що веселіться, розважайтеся, будьте такими, якими ви є, адже ви проживаєте найкращу пору свого життя! — звернувся ректор до студентів.

Гра вийшла цікавою й напруженою. Одна з команд — ННІ фізики, математики та КІС «Хвилюватися немає причин» — є членом Черкаської Ліги КВК, що одразу відчувалося у їхніх мініатюрах та жартах. Однак команди-аматори не відставали. Майбутні педагоги показали хореографічні здібності, психологи — акторські. Майбутні правники порадували гумористичними фільмами. Українські філологи проявили себе в експромтах.

Журі в складі першого проректора Василя Мойсієнка, голови профспілкового комітету Анатолія Стеценка, начальника навчально-методичного відділу Максима Гаврилюка, голови студентської ради Василя Дунаєвського та виконавчого директора «Студ-міс Черкащини» Гоарік Рубенян було непросто визначитися з переможцем.

«Кожен достойний перемоги, — зізнався Василь Мойсієнко. — Але в нашому конкурсі тільки один кубок, і ми віддаємо його команді «Хвилюватися немає причин».

Василь Мойсієнко подякував Андрію Купчину, координатору Черкаської ліги КВК за те, що той відшукав серед студентів справжні таланти.
Усі команди отримали від профспілкового комітету університету торти. А команда ННІ УФСК «Казбет» — ще й запрошення від координатора міської Ліги КВК до участі в новому сезоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x