У Монастирищенській райраді обрали голову й заступника

У Монастирищенській райраді обрали голову й заступника

18 листопада відбулася перша сесія новообраної Монастирищенської районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяли участь 33 депутати районної ради.

Відкрила сесію голова районної виборчої комісії Оксана Шуст, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів Монастирищенської районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року, та визнання повноважень депутатів. «Нова Доба» про це дізналася в Монастирищенській РДА.

Відповідно до Закону «Про місцеві вибори» Монастирищенська районна рада обрана в кількості 34 депутатів від 8 політичних партій. За підсумками виборів депутатами районної ради стали 8 представників Аграрної партії України, 7 – Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», 5 – Радикальної партії Олега Ляшка, 4 – ППВО «Батьківщина», по 3 депутатів від політичних партій ветеранів Афганістану та «Справедливість», по 2 – від партій «УКРОП» та «Опозиційний блок».

Після взяття до відома цієї інформації новообрані депутати сформували тимчасову президію, секретаріат, лічильну комісію та, затвердивши порядок денний першої сесії, перейшли до вирішення організаційних питань – обрання голови і заступника голови районної ради сьомого скликання.

У результаті таємного голосування головою Монастирищенської районної ради обраний Микола Орендарчук (Аграрна партія України), заступником голови Монастирищенської районної ради – Майя Фариба (Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Новообрані голова районної ради Микола Олексійович, заступник голови районної ради Майя Миколаївна щиро подякували депутатському корпусу за довіру, висловили упевненість у майбутній співпраці, яка спрямовуватиметься на поліпшення добробуту жителів Монастирищини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x