На Уманщині жінка вкрала велосипед

На Уманщині жінка вкрала велосипед

В одному із сіл Христинівського району жінка вкрала велосипед. Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції звернувся 28-річний житель Христинівки та повідомив про крадіжку. Молодий чоловік розповів, що вранці поїхав велосипедом в одне із сіл Христинівського району до брата, велосипед залишив біля будинку, звідки він зник.

Працюючи на місці події, правоохоронці з’ясували, що в день крадіжки до брата потерпілого приходили друзі, і вони бачили, що біля будинку крутилася їх сусідка – 44-річна селянка, яка схильна до вживання алкогольних напоїв. За місцем проживання підозрюваної поліцейські виявили викрадений транспортний засіб.

Речовий доказ вилучено. За цим фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x