В Умані розстріляли голову Уманської міської організації Партії регіонів та поранили бухгалтера

В Умані розстріляли голову Уманської міської організації Партії регіонів та поранили бухгалтера

Голова правління ПАТ «Уманьгаз» Володимира Мельника загинув на місці, а бухгалтер організації отримав поранення. Це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Про постріли, що пролунали на підприємстві Уманському міському відділу міліції близько 9 ранку телефоном повідомив анонім.
Встановлено, що невідомий чоловік зі зброєю зайшов на територію підприємства та почав стріляти. Від пострілів загинув керівник підприємства Володимир Мельник. Бухгалтера підприємства з пораненнями наразі госпіталізовано.

В міліції кажуть, що невідома особа забарикадувалася в приміщенні. На місці події працює слідчо-оперативна група, задіяний особовий склад Уманського МВ УМВС та відповідні спецпідрозділи».

Довідково: Володимир Мельник є депутатом Черкаської обласної ради від фракції Партії регіонів, головою міської організації Партії регіонів, головою правління ПАТ «Уманьгаз» з 2004 року.
У 2006 та 2010 роках обирався депутатом Черкаської обласної ради. Є заслуженим працівником промисловості України. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня у 2012 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x