У Павлівці відсвяткували День села

У Павлівці відсвяткували День села

13 листопада в с. Павлівка відзначали День села. Все село зібралося в клубі, навіть у проходах стояли люди. Про це «Нова Доба» дізналася в Канівській РДА.

Привітати сільгоспвиробників та жителів Павлівки, приїхали новообраний голова районної ради Плисюк Володимир Пилипович та перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Павлівна Жівотова. Вони вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради і пам\’ятні подарунки: Валентині Іванівні Балинській – директору ТОВ СНЦ «Мир-Сем», трактористу Віктору Васильовичу Толюпі та різноробочому Олексію Івановичу Корчаці. Це люди, які своєю самовідданою працею внесли великий вклад під час збору врожаю 2015 року.

Село Павлівка живе дружно. Жителі, а їх не так багато, намагаються бути в центрі подій, що відбуваються в селі, допомагають у проведенні свят. Так, голова сільської ради Леонід Миколайович Дука був ведучим на цьому святі. Директор Валентина Іванівна Балинська, яка є головним працедавцем у Павлівці, відзначала своїх працівників грошовими преміями й цінними подарунками. Зі сцени хвилиною мовчання вшанували учасників АТО на Сході України, які загинули, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Не забула Валентина Іванівна і про односельця, який на сьогодні воює в зоні АТО, – Володимира Олексійовича Корчаку. Йому передали грошову нагороду і теплий плед. Ветеранам праці й молодим батькам, у яких з\’явилися немовлята, вручили пам\’ятні подарунки, а одній із цих сімей – сім\’ї Кириленків – ще й 1 000 гривень на лікування хворої дитинки. Ще 1 000 гривень – допомога іншій хворій дитині, цінні подарунки двом новоствореним сім\’ям та двом довгожителям села. Ні про кого не забула ця надзвичайна жінка.

Після урочистої частини розпочався концерт. Наприкінці святкової програми всіх присутніх у залі запросили на традиційний український куліш та смачну наваристу юшку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x