Черкасці можуть придбати лічильники води у кредит

Черкасці можуть придбати лічильники води у кредит

В умовах стрімкого підвищення тарифів облік водоспоживання – єдиний дієвий спосіб раціонально використовувати воду та заощаджувати на комунальних платежах. Тому на сьогодні все більше споживачів встановлюють лічильники води. На жаль, навіть такий метод економії доступний не всім – людям елементарно не вистачає коштів. Але охочим фіксувати своє водокористування, у межах впровадження енергоощадних програм, держава надає таку можливість. Водоміри можна придбати на виплату. Про це «Новій Добі» повідомило КП \”Черкасиводоканал\”.

Заходи енергозбереження – утеплення будинків, вікон, дверей, заміна енергоємних котлів та встановлення лічильників, зокрема й на воду – забезпечують економію до 50% від вартості комунальних платежів.

Віднедавна держава надає фінансову допомогу на виконання заходів енергозбереження, компенсує 20, 30, 40 % від вартості придбаного обладнання та матеріалів, придбаного в кредит у державних фінансово-кредитних установах. Понад це, якщо особа, яка бажає скористатися державною програмою, уже послуговується субсидією, то розмір компенсації може сягати 70%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x