Черкаську водонапірну вежу покажуть у Парижі (ФОТО)

Черкаську водонапірну вежу покажуть у Парижі (ФОТО)

До КП «Черкасиводоканал» завітала група дітей з міста Сєвєродонецьк Луганської області, яких зацікавила родзинка нашого міста – Черкаська водонапірна вежа Шухова. Зустріч відбулася в рамках проекту «Фотопрактика по всій Україні». Повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

Група дітей з 12 чоловік разом з керівниками подорожують по всій країні. Мета проекту – навчити дітей фотографувати, передавати у світлинах образи гостинного, багатогранного, сильного, щасливого світу, його історію та розвиток. В кожному новому місті вони знайомляться з історичними та культурними пам’ятками, які відтворять у своїх світлинах.
Черкаську водонапірну вежу покажуть у Парижі (ФОТО)
Прибувши до нашого козацького міста, їх зацікавили різні об’єкти, серед яких гордість нашого підприємства – водонапірна вежа Шухова. Діти відвідали територію міського «водопарку», де наш фахівець ознайомив їх з історією підприємства, з його розвитком протягом столітнього існування та з сучасною його структурою. Особливу увагу приділили історії самої вежі.

Фотографії будуть представлені на виставці у місті Сєвєродонецьк, а потім їх передадуть до міста, яке приймало групу юних фотографів. А найголовніше, у 2019 році фотороботи будуть представлені на щорічній Міжнародній виставці мистецтва фотографії «PARIS PHOTO» у Парижі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x