Олександр Цебрій прийняв присягу

Олександр Цебрій прийняв присягу

19 листопада відбулась перша сесія Уманської міської ради VIІ скликання, на якій голова Уманської міської виборчої комісії Черкаської області Жанна Савицька оголосила результати голосування і підсумки виборів міського голови та депутатів міської ради 25 жовтня 2015 року, якими міським головою обрано Цебрія Олександра Володимировича та 36 депутатів міської ради VІI скликання. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

Новообраний очільник міста Олександр Цебрій подякував всім, хто взяв участь у місцевих виборах, висловивши свою громадянську позицію, та підтримали його своїми голосами. Олександр Володимирович закликав, об’єднатись навколо проведення важливих реформ в місті та вирішення непростих проблем, що стосуються повсякденного життя мешканців та будівництва сучасного європейського комфортного для проживання міста, акцентувавши увагу, що зміни є там, де є спільна праця на результат.
Також керівник міста закликав депутатів об’єднатись навколо проблем, які стоять перед громадою та містом, і боротись з їх вирішенням, а не змагатись один з одним, та запропонував активно включитись у роботу, обрати конкретний напрямок, нести за нього відповідальність і відстоювати інтереси уманчан, а не свої особисті чи політичної сили. Запросив до співпраці всіх уманчан, хто бажає працювати, роботи корисні позитивні справи, має цікаві ідеї.

На завершення своєї промови Олександр Цебрій урочисто присягнув на вірність громаді та народові України.
На сесії затверджено склад робочої групи з підготовки матеріалів другого засідання першої сесії Уманської міської ради VІІ скликання, на якому депутати мають розглянути проект Регламенту Уманської міської ради VII скликання, Положення про постійні комісії міської ради та здійснити таємним голосуванням обрання секретаря міської ради.
Про дату наступного засідання буде повідомлено додатково.

Довідково: До складу депутатського корпусу ввійшли 12 представників від партії «Відродження», 9 – від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», 4 депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», по 3 депутати від політичних партій Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Наш край», об’єднання «САМОПОМІЧ», та 2 – від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x