Фотографувати порушників на дорогах Черкаської області нічим?

Фотографувати порушників на дорогах Черкаської області нічим?

Президент підписав закон, згідно якого порушення, скоєні ними фіксуватимуться в автоматичному режимі, а повідомлення про накладений штраф надходитиме поштою. Про це «Нова Доба» дізналася з «Урядового кур’єра».

Нагадаємо, в Законі «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі» йдеться про запровадження автоматичної фото- і відеофіксації таких правопорушень: перевищення обмежень швидкості руху; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху; порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками; виїзд на смугу зустрічного руху; порушення правил руху через залізничні переїзди.

Цей закон набирає чинності через місяць після опублікування. Тобто камери запрацюють вже в середині лютого.

Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/617744-listi-schastya-vid-dai-pochnut-prihoditi-do-vodijiv-vje-v-lyutomu.html

В Черкаській Державтоінспекції «Новій Добі» кажуть, що роз’яснень статей закону ще не отримували. У той же час, зазначають, що в Черкасах немає відповідних прилади відео- та фото-фіксації поки що не встановлені. Але вони є на стаціонарних постах ДАЇ, наприклад в Умані та Золотоноші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x