Кам’янчанин побив свого знайомого й украв телефон

Кам’янчанин побив свого знайомого й украв телефон

Раніше судимий житель одного із сіл Кам’янського району побив свого знайомого та викрав його мобільний телефон. Нападника затримали протягом доби. Відкрито кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із заявою про розбійний напад до Кам’янського відділення поліції звернувся 52-річний місцевий житель. За його словами, до нього додому прийшов знайомий і попросив гроші в борг. Почувши відмову, позичальник напав на чоловіка, повалив на підлогу та почав бити ногами і руками. Від ударів заявник втратив свідомість. Коли отямився, нападника вже не було, а разом з ним зник і мобільний потерпілого.
Нападником виявився раніше судимий 31-річний житель одного із сіл Кам’янського району. Чоловіка знайшли за місцем проживання. Слідчому він пояснив, що не працює і потрібні були кошти. Мобільний телефон потерпілого продав за 200 гривень.

Речові докази вилучено. За цим фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x