На Золотоніщині чоловік напав на свого колегу

На Золотоніщині чоловік напав на свого колегу

Злочинець завдав колезі тілесні ушкодження та заволодів службовим автомобілем з готівкою в розмірі 20000 гривень. Правоохоронці відшукали та затримали зловмисника. За вчинене йому загрожує до семи років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До Золотоніського відділу поліції надійшла інформація про розбій. Потерпілого 23-річного водія одного із приватних підприємств, медики госпіталізували до міської лікарні з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці опитали чоловіка про подію, що сталася. Зі слів потерпілого, з\’ясувалося, що, будучи на робочій зміні, між ним та його напарником виник конфлікт. Нападник схопив металеву трубу та вдарив нею йому по голові, від чого потерпілий втратив свідомість. Коли постраждалий прийшов до тями, то виявив відсутність зловмисника та автомобіля, в якому була виручка від проданих товарів, в розмірі близько 20000 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів 24-річного нападника було знайдено в одному із розважальних закладів міста. Зловмисник в усьому зізнався та розповів де залишив викрадений автомобіль. Також з’ясувалося, що частину викрадених коштів чоловік витратив на розваги та випивку.
За цим фактом Золотоніським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за статтями 187 (Розбій) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x