Смілянин торгував наркотиками у Кам’янці

Смілянин торгував наркотиками у Кам’янці

У ході санкціонованого обшуку будинку в м. Кам’янка правоохоронці виявили наркозілля, яке чоловік зберігав із метою подальшого збуту. За вчинене він може потрапити до в’язниці. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

До відділу поліції Кам’янки надійшла інформація, що на території міста здійснюється продаж наркотичних речовин. Проведеною перевіркою було встановлено, що до збуту причетний 21-річний житель одного із сіл Смілянського району, який уже притягувався до кримінальної відповідальності. Підозрюваного затримали під час оперативної закупки. У домоволодінні затриманого поліцейські також виявили висушений та розфасований наркотик.

Чоловіка затримано. За цими фактами Кам\’янським відділенням поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за ознаками частини 2 статей 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x