Питання організації харчування учнів у школі

Питання організації харчування учнів у школі та створення необхідних умов для її роботи завжди турбувало адміністрацію школи та батьківський колектив. Директор школи, працівники відділу освіти систематично проводять діалоги з постачальниками продукції, працівниками їдальні, щоб споживач, а це учні з 6 до 17 років, був задоволений та нагодований.

Приміщення шкільної їдальні дуже старе і потребує капітального ремонту. За цю справу взялися всі. Уже в 2017 році за сприяння народного депутата В. М. Ничипоренка придбано електроплиту. У 2018 році на зимових канікулах проведено ремонтні роботи із заміни каналізаційної систем.
Із 2017 року у школі змінилися працівники на харчоблоці, покращилось меню та якість обідів. Такі зміни збільшили кількість бажаючих харчуватися саме в їдальні гарячими обідами. І ось на листопад 2018 року маємо більше 450 відвідувачів. Приготування їжі в таких умовах вимагає наявність значно більшого штату персоналу до того ж приміщення кухні їдальні, має бути оснащено повним устаткуванням для обробки сировини, приготування їжі, її роздачі, збору і миття посуду. За сприяння міського голови І. А. Цибровського, депутатського корпусу міської громади, міського відділу освіти були виділені кошти та закуплено нове обладнання: холодильник, дві морозильні камери, духову шафу, металеві столи для обробки продуктів . Для приготування та наступного збереження у підігрітому стані страв придбано два марміти у вигляді стійок-вітрин. Оснащено і новим кухонним обладнанням, зокрема, придбано: тістомісильну машину, електром’ясорубку, електробак для води. Закуплено комплекти посуду, виделки, ложки, кастрюлі для роздачі гарячих страв, встановлено стелажі для посуду, спеціально обладнано посудомийки. Для комфортних зручностей працівників харчоблоку відремонтовано туалет та душову кімнату.
Адміністрація школи, батьки та учні щиро вдячні за підтримку та небайдужість до проблем школи керівництву та депутатам Жашківської громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x