Уманські правоохоронці провели пізнавальні уроки для дітей

Уманські правоохоронці провели пізнавальні уроки для дітей

Тема насильства в школі актуальна надзвичайно. Раз у раз спливає інформація про бійки та переслідування дітей у школі. Щоб уникнути подібних випадків поліцейські Уманщини провели для школярів 6-11 класів села Танське профілактичні лекції. Про це інформує прес-служба ГУНП України в Черкаській області.

В рамках проекту «Безпечна школа» для дітей, старший інспектор ювенальної превенції Уманського відділення поліції Ліна Паламарчук та дільничний офіцер поліції Сергій Перепилиця завітали до Танської загальноосвітньої школи до учнів 6-11 класів щоб розказати, як розірвати ланцюг насилля, в якому багато дітей живуть роками не тільки у школі, а й удома, навчити школярів справлятися з негативними емоціями, просити про допомогу, а також поважати чужі особисті межі і відстоювати свої. Нагадали слухачам, що таке булінг, розповіли дітям про їх права та обов’язки, а також з якого віку настає адміністративна та кримінальна відповідальність, ознайомили зі статистикою вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень.

З метою налагодження взаємодії та взаємного інформування про факти правопорушень серед дітей, жорстокого поводження з ними, невиконання батьками своїх обов’язків того ж дня поліцейські зустрілися та обговорили нагальні питання із адміністрацією школи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x