У Черкасах збереться Українська Асоціація зоопарків та акваріумів

У Черкасах збереться Українська Асоціація зоопарків та акваріумів

У зв’язку з об’єднанням зусиль з охорони тваринного світу та координації роботи керівників зоопарків та акваріумів України у Черкасах 26 листопада 2015 року відбудеться Конференція Української Асоціації зоопарків та акваріумів (УАЗА). Про це «Новій Добі» повідомив Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У рамках Конференції будуть розглянуті питання про прийняття нових членів до УАЗА; об’єднання зусиль у роботі із програм збереження рідкісних видів тварин; популяризація серед широких верств населення роботи зоопарків та акваріумів; залучення міжнародних грантів для успішної реалізації проектів.
Також буде зроблено акцент на проведення рекламної кампанії зоопарків та акваріумів урамках Асоціації в квітні 2016 року в Києві на «Зооветекспо – 2016» з проведенням семінарів із утримання та годування диких тварин.

Планується представництво зоопарків міст: Києва, Миколаєва, Рівне, Одеси, Черкас, Луцька, Дрогобича, Вінниці, Бердянська.
Конференція відбудеться в Черкаському міському зоологічному парку (8.30–10.30), а потім переміститься до конференц-залу готелю «Дніпро» (11.00).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x