«Черкаські Мавпи» провели майстер-клас для учнів 18-ї школи

«Черкаські Мавпи» провели майстер-клас для учнів 18-ї школи

Гравці «Черкаських Мавп» Максим Дейна та Юрій Романовський разом з тренером Едуардом Скрипцем провели майстер-клас для учнів черкаської школи №18. Днями два гравці дублюючого складу «Черкаських Мавп» та тренер команди завітали на урок фізкультури до міської школи номер 18. Про це інформує офіційний сайт клубу «Черкаські Мавпи».

Юрій Романовський та Максим Дейна познайомили восьмикласників із баскетбольними елементами, зіграли з ними міні-матч, протягом якого порадували школярів ефектними моментами.

Урок розпочався із традиційної розминки. Далі хлопці провели на учнів різноманітні бігові вправи та естафети, попрацювали із школярами над точністю передач та влучністю кидків.

Опісля учнів поділили на команди, кожну з яких очолив хтось із «Мавп». Юрій Романовський порадував школярів ефектними кидками згори, а Максим Дейна – дальніми попаданнями.

Максим Дейна, гравець «Черкаських Мавп»-2:

«Такі заходи допомагають виховувати молодь. Здорова молодь, здорова нація – це запорука розвитку нашої країни. Ми залучаємо дітей до баскетболу завдяки таким ось майстер-класам, урокам, проведеним разом з ними.

Це не обов’язково якісь тренування, навіть звичайне спілкування може зацікавити людину займатися баскетболом».

Едуард Скрипець, тренер «Черкаських Мавп»-2:

«Проводячи такі заходи, ми популяризуємо наш улюблений вид спорту. Таким чином приваблюємо молодь до баскетболу.

Сподіваюся, після цього заняття серед школярів знайдуться ті, хто захоче долучитися до цього виду спорту».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x