Черкаські рятувальники здобули «срібло» на Спартакіаді

Черкаські рятувальники здобули «срібло» на Спартакіаді

20 листопада на татамі в палаці спорту «Будівельник» за програмою 61-ої Спартакіади з професійно-прикладних видів спорту, Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо», пройшли традиційні змагання з рукопашного бою. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Спортсмени Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, здобувши у трьох вагових категоріях до 65, до 70 та до 75 кг, золото та три срібла, зуміла вибороти друге загальнокомандне місце, пропустивши на вищу сходинку бійців поліції та потіснивши команду СБУ.

Цей вдалий виступ, дозволив рятувальникам покласти до своєї загально-залікової скарбнички 66 балів і вперше виграти річну Спартакіаду серед фізичних колективів Черкаської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Історичний успіх, який дозволив залишити за своєю спиною фізичні колективи поліції, прокуратури, пенітенціарної і фіскальної служб, службу безпеки і службу охорони, а також колег із інституту пожежної безпеки, творили Віталій Леньо, Олександр Волонтир, Дмитро Міщенко, Юрій Серебряков, Олександр Максимець та Нечипоренко Владислав.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x