У Черкасах викрили конвертаційний центр

У Черкасах викрили конвертаційний центр

З початку року за результатами роботи оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 55 кримінальних проваджень, 78% з яких відносяться до категорії «тяжкі». Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Так, у жовтні 2015 року за матеріалами оперативного управління ДПІ у м. Черкасах слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення.
– Було розпочато кримінальне провадження за фактом створення групою осіб «конвертаційного центру» з метою мінімізації податкових зобов’язань суб’єктами реально діючого сектору економіки. Діями вказаних осіб вчинено пособництво в ухиленні від сплати податків на загальну суму 3,7 млн грн, – повідомив начальник оперативного управління Олександр Кужим.

У вказаних порушеннях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 та ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x