Важкий випадок, чи Гарантія радості?

Люди люблять отримувати подарунки. Та є і такі, хто любить їх дарувати. Пам\’ятаю часи, коли гарним подарунком вважали набори шампунь + гель чи мило і дезік… Нині такі дарунки вважають мове тоном, буцім-то це натяк на те, що комусь треба помитися чи він погано пахне…
Що зараз є хорошим подарунком? Дехто обирає книгу, інші – коштовності… Та все ж більшість зійдуться на тому, що важливі емоції. Їх ти зберігатимеш у пам\’яті протягом років. На мою думку не так важливо, що саме ти даруватимеш, важливо як ти це зробиш.
У нашій родині новорічно-різдвяні свята розпочинається з дня Андрія. Ми печемо калиту, до того ж щороку іншу (цьогоріч, наприклад, ми пекли \”сучасну\” – з начинкою із сосисок і сиру. Влаштовуємо міні-свято, а інколи ціле дійство: з перевдяганнями і \”кусанням калити\”.
Далі — омріяні подарунки під подушку від святого Миколая. Діти завжди особливо чекають цього таємничого, магічного дня, дня здійснення мрій. А я з чоловіком, як помічники Миколая, намагаємося допомогти і максимально здійснити їхні бажання.
Найкращий подарунок для мене — це подорожі з сім’єю. Цього року я замовила різдвяну мандрівку, і думаю, здійсниться! А от коли я була маленькою, дуже хотіла віночок, тільки щоб із кольоровими стрічками і волошками. І одного святкового ранку, а саме в Різдво, у гіллі ялинки я його знайшла. У той час, а це початок 90-х, таких українських аксесуарів неможливо було побачити в магазині, тому думаю, батьки дуже постарались, щоб здійснити мою мрію. Я їм дякую за це, бо, здійснивши мою мрію в дитинстві, вони дали мені віру в те, що мрії здійснюються. Можливо, не саме в той день чи рік, але прийде час і все здійсниться…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x