Уманські музиканти підкорили Одесу

Уманські музиканти підкорили Одесу

Перший Міжнародний фестиваль-конкурс «MusicalUniverse» проходив у Одесі. У ньому взяли участь десятки колективів не лише з України, а й за кордону. В тому числі й колективи Уманського обласного музичного училища ім. П. Демуцького. Вони привезли додому 8 перемог. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

У фестивалі взяли участь: народний аматорський вокальний ансамбль «Полонина», чоловічий ансамбль «Будьмо», жіночий ансамбль «Жютем», Олександра Островська, Альона Войнаровська, Аліна Ядак, Онищук Максим та Анастасія Голуб.
Солісти та ансамблі представляли себе у різних жанрах, таких як академічний, народний, естрадний. Конкурс проходив одночасно у різних концертних залах Одеси: Культурно-діловий центр профспілки працівників Охорони здоров’я, зал Одеської кіностудії ім. Довженка, та «Одеському палаці студентів».

За результатами конкурсу народний аматорський вокальний ансамбль «Полонина» зайняв І місце; чоловічий вокальний ансамбль «Будьмо» – І місце; жіночий вокальний ансамбль «Жютем» – І місце. Керівник – Андрій Крочак
Також високі результати продемонстрували і солісти: Анастасія Голуб – І місце; Максим Онищук – І місце; Альона Войнаровська – ІІ місце; Олександра Островська – ІІ місце; Аліня Ядак – ІІІ місце . Керівник – Юлія Крочак.

Репертуар колективів був відзначений за оригінальність, професійність та яскравість виконання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x