На Черкащині юнак обікрав пенсіонерку

На Черкащині юнак обікрав пенсіонерку

У Чорнобаї поліцейські затримали 19-річного молодика, який вдерся в домівку пенсіонерки та, погрожуючи їй ножем, заволодів її речами. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років із конфіскацією майна. Про це «Нова Доба» дізналась в УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення про розбій. 76-річна пенсіонерка повідомила, що невідомий проник до її будинку, погрожуючи фізичною розправою, відібрав у неї мобільний телефон та речі домашнього вжитку.

На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу. Поліцейські опитали потерпілу, яка розповіла, що зловмисник через відчинене вікно потрапив у будинок. Приставивши ножа до її шиї, вимагав аби пенсіонерка віддала йому всі грошові заощадження. Так як коштів у потерпілої не було, зловмисник відібрав у неї мобільний телефон, речі домашнього вжитку, продукти харчування після чого зник.

Правоохоронці, оглянувши місце події, вилучили сліди взуття та пальців рук. Застосувавши службових собак, поліцейські вийшли на слід нападника. Він вів до домоволодіння, яке знаходилося неподалік. Там поліцейські й затримали нападника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. При особистому огляді підозрюваного, поліцейські вилучили в нього мобільний телефон та ліхтарик, що належав потерпілій.

За цим фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x