Смілянська поліція затримала злодія візка

Смілянська поліція затримала злодія візка

У Смілі правоохоронцям знадобилося декілька годин аби відшукати викрадача металевого візка. Зловмисником виявися раніше судимий чоловік, який неодноразово допомагав по господарству потерпілій. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікацій Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про крадіжку. Потерпіла розповіла, що з її подвір’я невідомий викрав двоколісного возика. Сума збитків становить близько 500 гривень.

Правоохоронці поспілкувалися з потерпілою та опитали можливих свідків. З’ясувалося, що сусіди бачили чоловіка, який вийшов з двору потерпілої із візком. Зловмисником виявився 45-річний, раніше судимий, чоловік, котрий неодноразово допомагав по господарству потерпілій. Поліцейські відшукали правопорушника. Він у всьому зізнався та розповів, що візок уже встиг продати. Виручені кошти витратив на цигарки та алкоголь.

За фактом крадіжки Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x