На Черкащині впіймали злодія кабелів

На Черкащині впіймали злодія кабелів

На Смілянщині працівники поліції затримали зловмисника на рахунку якого 9 епізодів пов’язаних з крадіжками електрокабелів із ліній комунікацій. Своїми діями крадій завдав збитків на суму близько 15 000 гривень. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло ряд повідомлень про крадіжки телефонних та мережевих кабелів із лінії комунікацій у місті та районі. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці відшукали зловмисника. Ним виявився 36-річний, раніше судимий, житель одного із сіл району. Як з\’ясувалося, чоловік за допомогою самостійно сконструйованого обладнання та кусачок обрізав кабель. Обпалені проводи здавав на металобрухт.

За цим фактом Смілянським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень згідно частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x