У ЧДТУ для театру зібрали близько 7 тис грн

У ЧДТУ для театру зібрали близько 7 тис грн

24 листопада 2015 р. в актовій залі Черкаського державного технологічного університету відбулась театральна вистава під креативною назвою «the білоХАЛАТність», з метою збору коштів на відновлення обласного театру після пожежі. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Від самого початку вистави глядачі зрозуміли, що потрапили на сучасну жанрову рок-виставу. Декорації, талановита гра акторів, шалені костюми, карколомні історії, пікантний музичний супровід і неймовірні емоції вразили глядачів вистави. В основі спектаклю «the білоХАЛАТність» – особиста історія заслуженої артистки України Любові Скобель, записана драматургом Тетяною Кіценко.
Основний задум вистави полягав у тому, щоб показати сучасну медицину такою, якою вона є насправді, з усіма її недоліками та величезною долею абсурду. Окрім цього, авторка додала до тексту п’єси кілька інтерв’ю, які особисто брала в черкаських лікарнях.

Цікавим моментом вистави є різнобарвна музика, якою лікарі намагаються лікувати своїх пацієнтів. За задумом під так музику молодь бавиться, співає, танцює, страждає, та навіть шаленіє у відкритих емоціях, надаючи можливість глядачу заглибитись в філософію життя та смерті.
Під кінець вистави проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко щиро подякував акторам театру за незабутні емоції. Він зазначив, що на ініціативу керівництва ЧДТУ допомогти драматичному театру відгукнулись не тільки викладачі та працівники вишу, а й все студентство.

За два дні до вистави в університеті було продано 336 квитків. Таким чином на відновлення драмтеатру після пожежі Черкаський державний технологічний університет зібрав близько 7000 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x