Жмаєв не сказав, хто його «підставив», хоча знає

Жмаєв не сказав, хто його «підставив», хоча знає

Денис Жмаєв переконаний, що звинувачення його у вимаганні хабара – справа рук місцевого бізнесмена. Про це повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

Директора КП «Черкаські ринки», депутата Черкаської міської ради звинувачують у вимаганні в приватного підприємця 125 тис грн за надання дозволу на розміщення малих архітектурних форм на території ринків. Сьогодні Апеляційний суд Черкаської області обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проте депутат Денис Жмаєв категорично відкидає всі звинувачення й, незважаючи на постанову суду, провів прес-конференцію.

– Звернулася до мене людина, яку ви також добре знаєте, щоб я допоміг іншому розвивати свій бізнес. А саме розказати, яким чином сьогодні можна встановити павільйон на моїх ринках, – детально розповідає Денис Жмаєв. – Я відповів, що на моїх не можна, а в місті – згідно з Положенням про порядок розміщення малих архітектурних форм. Фактично розказав людині, як це треба зробити… Ця людина немісцева, сказала, що терміново від’їжджає. Запропонував кошти на проекти. Я зауважив, що вони будуть потрібні пізніше, але цей чоловік наполіг на своєму й приніс гроші для проектанта: «На, відрахуй». Я відрахував 5 тисяч гривень, і все… Зайшли працівники органів, відеокамера, поняті. Руки в мене, звісно, замазані, бо рахував.

Жмаєв підкреслює, що це «чистої води підстава», бо ще можна було б повірити, якби було зроблено весь пакет документів і за це він потребував кошти.
– Той, хто представив мені цю людину, після приїхав до мене й сказав, що його про це попросили. Та й мене раніше попереджали, що готується провокація. Але тут я нічого не запідозрив, просто попросилася людина передати кошти за проект.

Тепер Денису Жмаєву заборонено протягом 2-ох місяців цілодобово покидати житло й він має носити електронний засіб контролю. Додав, що за нього дуже переживає сім’я й друзі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x