На першій сесії Драбівської райради голову не обрали

На першій сесії Драбівської райради голову не обрали

26 листопада 2015 року розпочала роботу перша сесія Драбівської районної ради сьомого скликання.

Пленарне засідання відкрила голова районної виборчої комісії Наталія Шугай, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів Драбівської районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року, та визнання їх повноважень. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Відповідно до Закону «Про місцеві вибори» Драбівська районна рада обрана в кількості 34 депутатів від 6 політичних партій. За підсумками виборів депутатами районної ради стали: 11 представників Радикальної партії Олега Ляшка, по 5 – Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», політичної партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», Аграрної партії України, партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани», а ще 3 – Партії ветеранів Афганістану.

До порядку денного було внесено 6 питань, зокрема, про обрання голови та заступника голови районної ради та інші.

Депутати сформували лічильну комісію, затвердили зразок бюлетеня для голосування і запропонували кандидатури на посаду голови районної ради. Претендентів було двоє – Володимир Дзега та Василь Мусієнко.

Голосування проводилося в один тур. За результатами таємного голосування на посаду голови районної ради жоден з висунутих кандидатів більшості голосів від загального складу ради не набрав.

У роботі сесії оголошено перерву до 10 години 1 грудня 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x